UiTPAS

Yoga is hot… naar verluidt. De laatste jaren lijkt yoga een hippe business geworden, waarvan iedereen graag een graantje meepikt. De ene showt graag in modieuze outfit dat hij helemaal mee is met de nieuwe trends. De andere laat de kassa goed rinkelen om dat de vraag naar yogadingen nu eenmaal groot is. De vele yogaweekends, mindfulness retreats en meditatieworkshops in luxueuze resorts worden vaak zo opgesmukt met aromatherapie, klankschalen en full body massages dat ze enkel nog voor ’the happy few’ beschikbaar zijn: zij die het kunnen betalen.

Yoga is voor iedereen

Zelf heb ik het geluk gehad om in heel eenvoudige omstandigheden te kunnen kennismaken met yoga in de ruime zin van het woord en vooral: met financiële ondersteuning. In een moeilijke periode heb ik de kans gehad om te ontdekken dat yoga niet (enkel) gaat om de gekke kronkels die je in hippe pakjes op je mat uitvoert, maar dat het veeleer een levenshouding is, een filosofie die je woorden, je gedachten, je gevoelens en je daden ondersteunt. En dat is voor iedereen, ongeacht de inhoud van je portemonnee.

UiTPAS Bornem

De UiTPAS is een kortingkaart voor mensen die het financieel moeilijker hebben. Maar het is tevens een vrijetijdpas waarmee iedereen punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen, zoals een korting of een cadeautje. Ook als je naar mijn yogalessen (gewone en stoelyoga) komt, kan je deze punten sparen en/of korting krijgen. Dit is mijn bescheiden poging om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Wees welkom!

Alle info over de UiTPAS vind je hier.

Scroll naar boven