Feedback op Mindful Day

Benieuwd naar wat andere deelnemers aan de Mindful Day ervan vonden? Hier lees je hun feedback:

“Beide kennismakingssessies waren zeer laagdrempelig en toegankelijk. Op het einde van de Mindful Day had ik een heel relaxed gevoel en ik was blij dat ik had deelgenomen. Het lijkt me leuk om nog eens te doen.”

– Liesbeth D. (42 j)

“De yogales had een leuke opbouw en deed deugd, Grete heeft een fijne manier van instructies geven. Mindful Walk/Run was op zich iets minder ons ding, maar het was wel eens interessant om mee te doen. We zouden de Mindful Day zeker kunnen aanraden.”

– Katrien V.L. en Thomas V.M. (39 j)

“De opdrachtjes tijdens de Mindful Walk/Run waren een leuke afwisseling tussen het wandelen. Hierdoor wist ik niet dat we vrij veel afstand afgelegd hebben. Op het einde van de dag voelde ik me zalig: een beetje zwevend op een wolkje. Wat ik eruit meeneem is dat het gaat over je reis, je pad en niet zo zeer je resultaat.”

– Inge H. (27 j)

“De pijn in mijn schouder die ik in het begin ervaarde, was na de yoga volledig weg. Sommige oefeningen waren een uitdaging, maar ook wel heel fijn! De Mindful Walk/Run was een zeer leerzame kennismaking, waarbij ik enkele nieuwe inzichten verworven heb.”

– anoniem

“De voormiddag was zo om, terwijl we blijkbaar nog overtijd gegaan zijn. Wat ik heb onthouden? Zoveel mensen, zoveel rugzakken… Maar ook zoveel technieken om ons te leren dat we allemaal onderweg zijn!”

– Marleen V.R. (57 j)

“Een heel aangename en toegankelijke yogasessie, zeker niet te intensief. Het was geen standaard les, ik heb enkele nieuwe oefeningen bijgeleerd. Ik zou de Mindful Day zeker aanraden aan anderen.”

– Lindsey (21 j)

“Ik vat de Mindful Day samen als volgt: ‘Lekker, relax en weer wat bijgeleerd.’ Back to basics en alles proberen loslaten doet zoveel deugd.”

– Joëlle S. (61 j)

“De yogasessie was heel goed en duidelijk uitgelegd, al ging het soms voor mij ietsje te vlug. Wat ik uit de dag meeneem is de bewustwording van hoe belangrijk onze ademhaling wel is.”

– anoniem

“De yogalessen van Grete zijn een mooie balans tussen geestelijk en lichamelijk en de Mindful Run van Elke was verrassend leuk. Ik probeer sowieso al ‘bewust in het moment zelf te leven’, maar deze dag zet me er nog meer toe aan. Ik beveel hem zeker aan derden aan of doe graag zelf nog eens mee!”

– Stefaan D.M. (49 j)

“Elke en Grete speelden goed in op de verschillende niveaus van ervaring in yoga, stappen vs. lopen … Heel goed gedaan met leuke en inzichtelijke oefeningen! Net omdat het zo toegankelijk is, is deze dag zeker een aanrader!”

– Lidewij V.N. (29 j)

“Het is goed om tijd te maken voor jezelf en ervan te genieten terwijl je daarmee bezig bent.”

– Ann L. (54 j)

“Zelf had ik nog niet veel ervaring met yoga en vond het daarom fijn dat Grete wat extra uitleg gaf bij de verschillende houdingen. Tijdens het lopen heb ik weer wat opgestoken over ademhaling en loophouding. Wat ik onthoud uit deze dag is dat niets moet en dat je lichaam zelf wel aangeeft wat kan en wat niet.”

– Miet M. (46 j)

“Yoga: duidelijke instructies, mooie opbouw van de les, juiste sfeerschepping met mooie en aangepaste muziek. Mindful Walk/Run: fijne kennismaking met leuke opdrachten, voldaan gevoel. De dag heeft me weer doen beseffen dat we moeten genieten van het moment. En er is zoveel om van te genieten…”

– Christine T. (56 j)

“Het was een leuke voormiddag tegen een correcte prijs.”

– anoniem

Scroll naar boven