Over mij

Mijn naam is Grete – met een ‘e’ achteraan. En daarmee is de moeilijkste horde genomen. ­čÖé

Hoewel… Ik hoorde dat jezelf omschrijven hetzelfde is als jezelf beperken. En dat wil ik helemaal niet. Dus wat schrijf ik hier dan in godsnaam ‘over mij’?

Ik denk dat ‘ge├»nteresseerd’ nog het meest in de buurt komt van een gepast label. Ik luister graag naar anderen hun verhalen, gedachten, drijfveren, leerervaringen … Ik wil weten wat mensen voelen, denken en doen, en waarom. Ik wil altijd graag heel eventjes hen worden, in hun vel kruipen, om te weten hoe dat is. “Hoe is het om jou te zijn?” ’t Is volgens mij een vraag die we allemaal wat meer aan elkaar zouden mogen stellen in plaats van ervan uit te gaan dat we dat allemaal al (beter) weten.

Die combinatie van graag luisteren en graag schrijven resulteerde op mijn 22ste in een job als journaliste en copywriter en meer dan een decennium later schrijf ik er nog steeds op los. Daarnaast mag ik mezelf ook gecertificeerd yoga-instructrice noemen en geef ik dus effectief Hatha yoga. Kijk op deze pagina waar en wanneer.

Verder ben ik dus vooral ge├»nteresseerd en dat in leuke dingen organiseren, mensen samenbrengen, nieuwe recepten uitproberen, workshops en cursussen volgen, zingen, dansen, yoga, psychologie, filosofie … en mensen.

Dat vooral… mensen.

Ben jij ook ge├»nteresseerd in mij? Contacteer mij! ­čśë

Scroll naar boven