Reizen

Yoga doe je niet (enkel) op je mat. Yoga gaat immers over zelfzorg, zelfkennis en zelfexpressie. En dat kan overal en altijd.

We doen vaak dingen om anderen te plezieren: om voor hen te zorgen, om hen gelukkig te maken, om niet tegendraads te doen, om verantwoordelijkheid te nemen, om zelf graag gezien te worden … Vooral vrouwen hebben er een handje van weg om alles te willen regelen en organiseren. Maar ze vergeten daarbij al eens om voor zichzelf te zorgen. En wanneer ze dan naar binnen keren (aan yoga doen!) en even luisteren naar zichzelf, horen ze een stem die zegt: ik wil er even uit!

Daarom organiseer ik ‘Ladies on track’, reizen waarin ik de dames op sleeptouw neem richting een flinke portie me-time. Zelf moet je eens helemaal niets regelen of organiseren. Hier mag je je volledig laten ‘ontzorgen’. We trekken sowieso naar een zonnig oord, waar je kan kiezen tussen twee formules:

Switch off: Op deze reis drukken we de pauzeknop in. Ontspanning staat hier centraal, maar dat wil niet zeggen dat we hele dagen gaan luieren en niets doen. De bedoeling is om de batterijen op te laden met eerder rustige activiteiten, waarbij je kan kennismaken, ontdekken en ervaren, zonder dat je over de grenzen van je comfortzone wordt geduwd. Woorden die je hiermee mag associëren: cool down, unplug, reconnect …

Switch on: Op deze reis schieten we uit te startblokken om te doen waar we in ons dagelijks leven misschien iets te weinig aan toe komen: eens zot. We ontsnappen aan de dagelijkse routine en sérieux met activiteiten die al eens een druppel zweet kunnen kosten, maar die steevast een hoog fungehalte hebben. Omdat het kan. Woorden die je hiermee mag associëren zijn: fire up, energize, vitalize …

Deze reis is intussen volzet, maar hou deze pagina in de gaten voor volgende trips!

Switch off naar Poros: 25 – 29 mei ’23

De volgende ‘Switch off’ vindt plaats van 25 tot 29 mei 2023 en gaat richting Poros,  een charmant eiland in de Saronische Golf. Wat we daar allemaal gaan doen?

  • kennismaken met de plaatselijke gewoontes
  • proeven van de lokale lekkernijen
  • ons letterlijk en figuurlijk ter plekke onderdompelen in al wat warm of net verfrissend is
  • couleur locale opsnuiven
  • ons laten meevoeren door de Saronische golven

Kortom het wordt weer een ervaringsreis met tal van nieuwe indrukken! Interesse? Je bent helemaal welkom! Je kan alleen inschrijven en op die manier andere gelijkgestemde ladies ontmoeten, of je kan met een/vriendin(nen) inschrijven om samen ervantussen te muizen.

Deze reis is intussen volzet, maar hou deze pagina in de gaten voor volgende trips!

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de vorige editie, mei 2022.

De data van de andere reizen komen binnenkort online. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Laat het me weten!

Is een reis van 5 of 7 dagen iets te veel van het goede en speekt een weekend je meer aan? Ga dan mee op themaweekend!

Scroll naar boven