Reizen

Yoga doe je niet (enkel) op je mat. Yoga gaat immers over zelfzorg, zelfkennis en zelfexpressie. En dat kan overal en altijd.

We doen vaak dingen om anderen te plezieren: om voor hen te zorgen, om hen gelukkig te maken, om niet tegendraads te doen, om verantwoordelijkheid te nemen, om zelf graag gezien te worden … Vooral vrouwen hebben er een handje van weg om alles te willen regelen en organiseren. Maar ze vergeten daarbij al eens om voor zichzelf te zorgen. En wanneer ze dan naar binnen keren (aan yoga doen!) en even luisteren naar zichzelf, horen ze een stem die zegt: ik wil er even uit!

Daarom organiseer ik ‘Ladies on track’, reizen waarin ik de dames op sleeptouw neem richting een flinke portie me-time. Zelf moet je eens helemaal niets regelen of organiseren. Hier mag je je volledig laten ‘ontzorgen’. We trekken sowieso naar een zonnig oord, waar je kan kiezen tussen twee formules:

Switch off: Op deze reis drukken we de pauzeknop in. Ontspanning staat hier centraal, maar dat wil niet zeggen dat we hele dagen gaan luieren en niets doen. De bedoeling is om de batterijen op te laden met eerder rustige activiteiten, waarbij je kan kennismaken, ontdekken en ervaren, zonder dat je over de grenzen van je comfortzone wordt geduwd. Woorden die je hiermee mag associëren: cool down, unplug, reconnect …

Switch on: Op deze reis schieten we uit te startblokken om te doen waar we in ons dagelijks leven misschien iets te weinig aan toe komen: eens zot. We ontsnappen aan de dagelijkse routine en sérieux met activiteiten die al eens een druppel zweet kunnen kosten, maar die steevast een hoog fungehalte hebben. Omdat het kan. Woorden die je hiermee mag associëren zijn: fire up, energize, vitalize …

(Voor de goeie orde: ik organiseer (voorlopig?) geen pure yogareizen. Niet in elke reis is yoga opgenomen en deze momenten zijn ook optioneel. Deze trips zijn belevings- en ervaringsreizen.)

In 2024 organiseren we twee reizen: een Switch on in mei naar Lagos (Portugal) een een Switch off in oktober naar Poros (Griekenland)!

Switch on naar Lagos: 9 – 13 mei ’24
INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

De allereerste ‘Switch on’-editie vindt plaats van 9 tot 13 mei 2024 en gaat richting Lagos, een charmant kuststadje in de oogverblindende Portugese Algarve. Wat we daar allemaal gaan doen?

  • op (begeleide) kayaktocht
  • golfsurfen
  • dolfijnen spotten op speedbootavontuur
  • proeven van de lokale lekkernijen
  • Fado-avond
  • hiken
  • op de lokale markt en in de stad couleur locale opsnuiven
  • ons letterlijk en figuurlijk ter plekke onderdompelen in al wat warm of net verfrissend is
  • ons laten meevoeren door de Atlantische golven

Kortom het wordt een ervaringsreis met tal van nieuwe indrukken! Interesse? Je bent helemaal welkom! Je kan alleen inschrijven en op die manier andere gelijkgestemde ladies ontmoeten, of je kan met een/vriendin(nen) inschrijven om samen ervantussen te muizen. Iedereen met een open hart en geest, een positieve mindset en (in dit geval) een goeie basisconditie past helemaal in onze ‘tribe’.

Switch off naar Poros: 28 okt – 1 nov ’24
OLIJVENREIS
VOLZET, zet je op de wachtlijst!

Met Ladies On Track gingen we al eerder richting Griekenland, maar nog niet in het najaar. En dat is met onze nieuwe trip wel zo. Van 28 oktober tot 1 november 2024 trakteren we je op een volledig nieuwe formule: de olijvenreis! Het wordt opnieuw een Switch off– editie, maar dit keer dus rond het specifieke thema olijven.

We gaan ons onderdompelen in het traditionele ambachtelijke proces van de olijvenoogst en -persing, we maken onze persoonlijke zeepjes en nemen ons eigen flesje olie mee naar huis. We genieten – naast al het moois en lekkers van Griekenland – van de zachte Mediterrane temperaturen, terwijl het in België eind oktober al flink aan het afkoelen is. 😄

Het wordt weer een heel andere ervaringsreis! Interesse? Je bent helemaal welkom! Je kan alleen inschrijven en op die manier andere gelijkgestemde ladies ontmoeten, of je kan met een/vriendin(nen) inschrijven om samen ervantussen te muizen. Iedereen met een open hart en geest en een positieve mindset past helemaal in onze ‘tribe’.

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van onze prospectiereis naar Lagos.

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de twee vorige Switch off-edities naar Poros (GR).

De data van de andere reizen komen binnenkort online. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Laat het me weten!

Is een reis van 5 of 7 dagen iets te veel van het goede en speekt een weekend je meer aan? Ga dan mee op themaweekend!

Scroll naar boven