Reviews workshop stoelyoga

Lees hieronder wat deelnemers aan een workshop stoelyoga (in het kader van een Mindful Day) achteraf over de dag vertelden:

“Zowel de sessie stoelyoga als de kennismaking met Mindful Walk waren dik in orde! Een heel positieve ervaring en een aangename zondagvoormiddag!”

Carla V.R. (63 j)

“De stoelyoga leek eerst eenvoudig, maar kon toch ook intens worden. Aandacht erbij houden dus! Ook de Mindful Walk was verrassend: het vroeg telkens weer focus. De rustige en vertrouwelijke sfeer was perfect. Ik ging naar huis met een gelukkig en tevreden gevoel. “

– Ann B. (81 j)

“De intensiteit was helemaal prima voor een eerste kennismaking. Het was een leuke, ontspannende en leerzame voormiddag met fijne mensen. Na deze dag ben ik op zoek gegaan naar nog meer mindful ontspanningsmomenten.”

– Leen H. (68 j)

“De stoelyoga was heel ontspannend, zeker de oefeningen voor armen en hals deden deugd. Ik zou het iedereen aanraden, want het is belangrijk om te blijven bewegen: ieder op zijn tempo en volgens zijn mogelijkheden.”

– René B. (88 j)

“Ondanks de confrontatie met mijn eigen kwaaltjes, vond ik het een nuttige zondagvoormiddag.”

Marie-Rose V.N. (71 j)

“De stoelyoga was natuurlijk anders dan wat ik wekelijks doe, maar ik was zeker op mijn gemak. De Mindful Walk was aangenaam en verfrissend: ik heb er toffe zaken uit geleerd. Zeker een aanrader voor actieve senioren”

– Maria V.B. (65 j)

“Ik heb er voldoende kunnen uit meenemen om zelf verder uit te bouwen, vb. mijn ogen en oren weer meer gebruiken tijdens een wandeling, ontspanningsoefeningen inschakelen … Ik kan het zeker aan anderen aanraden.”

– Dirk W.

Scroll naar boven